Головна Культура Шацький районний конкурс – «Лідер читання-2018»

Шацький районний конкурс – «Лідер читання-2018»

2972

Народна мудрість каже: «День без книги, що обід без хліба». Підтвердили цю тезу юні читачі бібліотек району, котрі зібралися у Шацькій дитячій районній бібліотеці на районний конкурс «Лідер читання-2018». Він зібрав у стінах книгозбірень тих дітей, для яких книжка є джерелом знань, другом, порадником, з яким не лише цікаво, а й корисно провести час.

На конкурсі сільські лідери читання представили свою улюблену книгу (умова – не увійшла до шкільної програми), розповідали про неї та презентували для оцінювання журі свій читацький щоденник. Перше місце дісталося Ангеліні Сиротюк (Шацька районна бібліотека), друге розділили між собою Тетяна Озімок (Піщанська бібліотека-філія) та Софія Дударчук (Мельниківська бібліотека-філія), третє місце журі теж розподілило між двома учасницями – Марією Кузьмич (Острів’янська бібліотека-філія) та Роксоланою Грабовець (Пульмівська бібліотека-філія).

Переможці отримали грамоти та книги у подарунок. Ангеліна Сиротюк буде представляти Шацький район на обласному конкурсі «Лідер читання-2018», який відбудеться у м. Луцьк.

Віта ШЕПЕЛЯ