Головна Спорт Андрій ПЕЧУК – майстер спорту України

Андрій ПЕЧУК – майстер спорту України

3381

Квадроцикліст із Шацька Андрій Печук отримав звання майстра спорту України – за вагомі успіхи на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. У 2017 році Андрій став третім на третьому етапі чемпіонату України з кантрі-кросу на квадроциклах «Ukrainian Cross-Country» та другим – у заключному шостому етапі цих же змагань. У найвидовищніших і найскладніших перегонах позашляхової техніки «Gorgan Trophy ’17», які відбувалися в Українських Карпатах, екіпаж волинян, у складі якого був наймолодший учасник змагань Андрій Печук, зайняв друге місце.

За традицією, наприкінці року, 16 грудня, в Київському Національному транспортному університеті відбулося нагородження переможців і призерів, володарів кубків, чемпіонатів України, Європи та світу. Серед запрошених був і спортсмен із Шацька – призер чемпіонату України, володар п’яти кубків, один з наймолодших і найбільш перспективних спортсменів країни.

Грамота, медаль, звання майстра спорту України – таким став підсумок насиченого спортивними подіями 2017 року для Андрія Печука.

Мирослава ЦЮП’ЯХ