Головна Економіка Шацькі веслувальники зайняли призові місця на змаганнях з веслування на байдарках...

Шацькі веслувальники зайняли призові місця на змаганнях з веслування на байдарках та каное, що проходили на Львівщині

7480

12-13 липня місто Добротвір, що на Львівщині, приймало те­ри­то­ріальні змагання західної зони з веслування на байдарках та каное серед ДЮСШ. Змагання мали назву «Стрімкі човни». 210 учасників представляли 19 команд західних областей Ук­раї­ни. Взяла участь у веслувальній регаті і команда Шацької ДЮСШ, яку готували до змагань тренери Леонід Цюп’ях, Микола Рома­но­вич та Василь Жипа.

За результатами заїздів шацькі веслувальники завоювали одне перше, три других та одне третє місця. Чемпіонами цього­річних «Стрімких човнів» стали Микола Кропивник та Дмитро Озимок в каное-двійці на 500 метрів. На другу сходинку піднялися Діана Смоляр та Валерія Терета (каное-двійка, 200 метрів), Микола Кропивник та Дмитро Озимок (каное-двійка, 200 метрів) та Любов Терета (каное-одиничка, 200 метрів). Третє місце вибо­ров в каное-одиночці на дистанції 500 метрів Микола Кропивник.

У загальнокомандному заліку наші веслувальники зайняли 10 місце з 19 команд-учасниць.

Тренери Шацької ДЮСШ вдячні за вдалий виступ та допомогу в організації поїздки відділу у справах молоді та спорту РДА, а та­кож Василю Печуку, віце-пре­зи­денту Федерації каное Волині.

Віктор ГРИЦЮК.