Головна Спорт Дзюдоїсти шацького СК «Торнадо» взяли участь у відкритій першості міста Луцька з...

Дзюдоїсти шацького СК «Торнадо» взяли участь у відкритій першості міста Луцька з дзюдо

9100

8, 9 травня 2019 року  в обласному центрі  відбулася відкрита першість міста Луцька з дзюдо присвячена Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні серед юнаків  2006-2011 років народження.

Змагання організоване управлінням з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради спільно з Федерацією дзюдо Волині, ГО «Луцька міська федерація з видів боротьби» та ГО «Волинська обласна організація ФСТ «Динамо» з метою вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні та відбору кандидатів у збірну команду міста.

В змаганнях взяло участь більше 300 спортсменів. Традиційно у визначному заході приймали участь вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Самолюк Роман Васильович).

За підсумками змагань, перемогу у відповідності до вагових категорій вибороли юні дзюдоїсти місцевого спортивного клубу:

2 місце – Євген Вишневий, Іван Куява, Валентин Цевух (с.Піща);

3 місце – Назар Горніч (село Голядин), Назар Положевець (с.Положево), Єлісей Мадрімов.

Переможців нагородили дипломами та медалями.

До змагань спортсменів готували тренери Шацького СК «Торнадо» Роман Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці місцевого СК «Торнадо» дякують голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за надану допомогу, сприяння розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також Віталію Корнелюку і Наталії Мартинець за забезпечення транспортом для поїздки дітей до області.

Бажаємо юним дзюдоїстам подальших успіхів та перемог.

Відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації