Головна Економіка Відбулись всеукраїнські зональні змагання «Стрімкі човни»

Відбулись всеукраїнські зональні змагання «Стрімкі човни»

3490

Традиційні всеукраїнські зональні змагання «Стрімкі човни» ХІV-ї регати «Добротвір» з вес­лування на байдарках і каное, які відбулися 10-12 липня, зібрали двадцять команд західного регіону України.

У цих змаганнях взяли участь і спортсмени Ша­цької ДЮСШ. Найкраще виступили Валерія Терета і Діана Смоляр, які у каное-двійці перемогли на дистанціях 200 та 500 метрів. Тренує дівчат Ми­кола Романович (на фото).

Валерія Терета зайняла ще й третє місце у ка­ное-одиночці на дистанції 200 метрів. Такого ж успі­ху – третього місця – досягла і Діана Смоляр у каное-одиночці на дистанції 500 метрів.

Інші результати наших веслувальників: каное-двійка у складі Дмитра Озимка та Миколи Кро­пивника – 6 місце; Олег Дударчук та Олександр Ягодинець (каное-двійка) – 8 місце; Іван Федчишин (каное-одиночка) – 7 місце.

За підсумками всіх заїздів команда веслярів Шацької ДЮСШ забралася аж на сьоме загаль­нокомандне місце з 20 команд-учасниць, випере­дивши навіть ковельчан. У скарбничці шацької ко­манди 429 очок.

Тренерський корпус Шацької ДЮСШ щиро дякує своєму незмінному спонсору, просто хорошій та щирій людині Василю Печуку, а також мережі магазинів «Сільмаг», за допомогу у відправці ко­манди до місця змагань.

Віктор ГРИЦЮК.