Головна Спорт Успіхи шацького дзюдо

Успіхи шацького дзюдо

2842

21 квітня вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (президент Роман Самолюк) взяли участь у ІІ-му відкритому всеукраїнському турнірі серед юнаків з дзюдо на призи Нугзара Месаблішвілі, який проходив в Олімпійському коледжі ім. І.Піддубного.
У змаганнях взяло участь близько 600 спортсменів з різних областей України. Організаторами турніру стали: Київська ДЮСШ «Артем» та спортивний клуб «Реванш».

У запеклих сутичках троє наших дзюдоїстів вибороли призові місця: ІІ – Назар Горніч (с. Голядин), ІІІ – Роман Са-молюк та Назар Самолюк. 22 квітня наші юні спортсмени взяли участь у відкритому турнірі з дзюдо в рамках «VII Дитячого Фестивалю дзюдо» серед юнаків та дівчат молодшого віку (2010 та 2011 років народження). Всього взяло участь понад 300 спортсменів з багатьох областей України. Організаторами цього турніру стала громадська організація «Спортивно-оздоровчий клуб «Тріумф».

Серед успіхів шацьких дзюдоїстів стало ІІ місце Назара Самолюка та Миколи Мадрімова, а також ІІІ – Дениса Федчишина та Богдана Майси.
Переможці та призери цих двох турнірів були нагороджені дипломами, медалями та кубками.

Батьки та вихованці СК «Торнадо» висловлюють щирі слова подяки за організацію поїздки та підготовку юних спортсменів до змагань тренерам Роману та Ігорю Самолюкам, а також депутату Шацької районної ради Олексію Писачуку. Також окрема велика подяка від тренерського складу голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, депутату Світязької сільської ради Олександру Статкевичу та директору ПП «Флора» Владиславу Полякову – за сприяння розвитку та популяризацію дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Наш кор.