Головна Економіка В м. Ка­м’янець пройшов міжнародний турнір з боро­тьби дзюдо серед юнаків та...

В м. Ка­м’янець пройшов міжнародний турнір з боро­тьби дзюдо серед юнаків та дівчат

3607

6 та 7 березня в місті Ка­м’янець (Білорусь) пройшов міжнародний турнір з боро­тьби дзюдо серед юнаків та дівчат 2002 р.н. і молодших. У змаганнях взяло участь біль­ше 270 учасників з Білорусі, України та Росії.

На цей турнір були запро­шені представники Шацької ДЮСШ та місцевого спортив­ного клубу «Торнадо». Юні дзю­доїсти в черговий раз пораду­вали своїх тренерів впе­вненою боротьбою і хоро­ши­ми ре­зу­льтатами. Перші місця у своїх вагових категоріях здо­були Роман Самолюк, Юрій Чу­дійо­вич, Назар Горніч (с. Голя­дин), Сергій Цекот; другі: Ілля Черв’як, Костянтин Цірута (с. Кошари).

Хотілося б відзначити теп­лий прийом, який влаштували шачанам білоруси. Наші спор­тсмени були розміщені в ком­фортабельному готелі (безко­ш­товно). Також господарі орга­нізували екскурсію для наших дзюдоїстів у Біловезьку Пущу, де змогли наживо поба­чити багато диких звірів у во­льєрах. Крім того, побува­ли у старовинному замку-му­зеї ХІІ століття, потім нашу команду запросили на концерт міс­цевих аматорських колек­ти­вів до Кам’янецького Бу­дин­ку культури. І на завер­шен­ня на­ші діти змогли досхочу поп­лавати у басейні спорт­ком­плексу.

Усі залишились задоволені поїздкою! Бо шачани не тільки показали високий результат, але ще й добре відпочили.

Тренери вітають своїх ви­хованців та бажають їм по­дальших успіхів у наступних змаганнях!

Наш кор.