Головна Спорт В Шацьку відбувся тренувальний збір з дзюдо

В Шацьку відбувся тренувальний збір з дзюдо

2544

З 1 по 10  серпня 2018 року, в спортивному залі опорного закладу НВК «Загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів-гімназія»  смт Шацьк проходив  спортивно-тренувальний збір з дзюдо.

Збір став традиційним щорічним заходом, який  відбувається з метою популяризації здорового способу життя в молодіжному середовищі,  зокрема шляхом проведення спортивно-тренувального збору з дзюдо та проведення  активного дитячого  відпочинку та дозвілля у літній період.

Участь в тренувальному зборі взяло близько 100  юних спортсменів з різних міст України, зокрема Києва, Луцька, в тому числі і вихованці Шацького спортивного клубу “Торнадо”.

Десять днів наші дзюдоїсти демонстрували свої вміння разом з вихованцями інших спортивних клубів.  Юні спортсмени на власному прикладі показали, чому важливо вести здоровий спосіб життя.

Заняття  відбувалось не тільки в спортивному залі  НВК “Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-гімназії»  смт Шацьк, але й на березі озер Світязь, Велике Чорне, Люцимер та Пісочне. Спортсмени відпочивали і одночасно удосконалювали свої навички.

Тренувальний збір організовано  Шацькою районною дитячо-молодіжною громадською організацією СК  «Торнадо»  – керівник  Роман Самолюк, який вже багато років тренує своїх вихованців, які досягли чималих успіхів в Україні та за кордоном у цьому виді спорту.

Тренерський склад СК «Торнадо» висловлює слова подяки  за сприяння розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, виконуючій обов’язки голови Шацької селищної ради (ОТГ) Людмили Цевух.

Відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.