Головна Цікаво Платний або безкоштовний хостинг: що краще?

Платний або безкоштовний хостинг: що краще?

2313

Невід’ємний етап розробки і запуску сайту – це пошук оптимального варіанту хостингових послуг. Хостинг є нічим іншим, як «місцем проживання» вашого ресурсу в інтернеті. Без нього, жоден сайт не може функціонувати, а також бути доступним клієнтам. Сьогодні ми розглянемо вкрай важливе питання: який же вибрати хостинг – платний або безкоштовний? Дізнаємося переваги і недоліки кожного з передбачених нижче варіантів.

Почнемо з другого, більш привабливої ​​варіанту. Безкоштовний хостинг – послуга, за яку дійсно не доведеться платити. Це означає, що ви зможете значно заощадити витрати на запуск сайту. Безкоштовний хостинг, в деяких випадках, підійде для наступних видів ресурсів:

  • Сайт візитка;
  • Посадкова сторінка;
  • Домашня сторінка, не розрахована на широку аудиторію.

Для більш об’ємних ресурсів (корпоративний сайт, інтернет-магазин) безкоштовні хостингові умови не підійдуть. З недоліків такого варіанту – низький функціонал, мала кількість дискового простору, відсутність належного рівня технічної підтримки.

Особливості платного хостингу

Платний хостинг – кілька узагальнююче поняття, яке об’єднує всі види хостингових послуг, що надаються на платній основі. Саме тому, ви маєте можливість підібрати варіант, який буде добре адаптований до вашого типу інтернет-ресурсу. Платний хостинг підійде для всіх, без винятку, сайтів. Єдиний недолік такого варіанту – як уже зрозуміло з назви, необхідність платити за послуги.

Як вибрати хостинг для сайту? Насправді, все дуже просто. Орієнтуйтеся на:

  • Обсяг дискового простору. Для ресурсів середнього розміру підійдуть варіанти з 40-50 МБ, для інтернет-магазинів і багатосторінкових сайтів – зі 100 МБ.
  • Наявність додаткових функцій – в тому числі, резервного копіювання файлів, достатній (необмежений) розмір трафіку і так далі.
  • Хорошу технічну підтримку – бажано, щоб вона надавалася цілодобово.
  • Співвідношення вартості / якості хостингу. Орієнтуйтеся на середню цінову категорію.

На надання різних видів хостингових послуг в Києві спеціалізується компанія realhost.pro. Також фахівці проводять реєстрацію доменів і надають багато інших супутні послуги за доступними цінами. Попередня консультація безкоштовна. Бажаємо успіху вашого бізнесу!