Головна Економіка Не такого ми очікували ре­зультату від старту шацького “Світязя”

Не такого ми очікували ре­зультату від старту шацького “Світязя”

3671

Не такого ми очікували ре­зультату від старту шацького «Світязя» у другому колі чемпі­онату Волині (перша ліга) з футболу, та ще й напередодні таких величних свят. 28 квітня у гості до шачан завітала любе­шівська «Прип’ять», команда, яку ми ще два-три роки назад «виносили» з поля з рахунками 8:1 та 7:0. А тепер отримали справжнього футбольного ля­па­са – 2:6 (у нас в цьому гане­бному матчі відзначився Воло­димир Кубай, ще один м’яч був забитий з авто голу). Заради справедливості тре­ба відміти­ти, що й майстер­ність футбо­лістів «Світязя» то­ді була на голову ви­щою. Осо­бливо у 2002 році, та в ще свіжому на па­м’яті 2010-му – коли «Сві­тязь» став чем­пі­оном області та феєрично ви­грав Ку­бок Волині. З того часу спли­в­ло багато во­ди. Утім суттєвих змін на пок­ра­щення матері­альної бази ко­манди не відбу­лось. Затягну­вся ремонт на селищ­ному ста­діоні, де немає води та елек­троенергії, а також спец­техніки для під­тримки фут­больного газону в норма­льно­му стані, та врешті-решт і ди­ректора спор­тивної спо­ру­ди, який би відпо­відав за її облаш­тування.

У команди після десяти зіг­раних матчів лише одне очко і безперспективне останнє міс­це в турнірній таблиці. Нас­туп­ний свій матч «Світязь» про­веде на виїзді з «Дже РОСТ-ЗТК» (Баківці, Луцький район), який займає п’яту сходинку в чемпіонаті.

Закінчився турнір в Дитя­чо-юнацькій футбольній лізі Волині (перша ліга) 2012-2013 років. У групі «В», де висту­пала ДЮСШ (Шацьк), впев­нено перше місце за собою зас­тов­­пили ковельчани, – які у во­сь­ми іграх здобули вісім пе­ремог. Шачани посіли четверте місце з шістьма пунктами, ви­­пе­ре­дивши команду «Джура» з Ко­вельського району, яка зам­­кнула квінтет групи. В остан­­ньому своєму поєдинку, ДЮСШ поступилася одноліткам з Лю­бомля з рахунком 0:3.

Віктор ГРИЦЮК.