Головна Спорт У Ковелі відбулись спортивні заходи з нагоди Всеукраїнського велодня

У Ковелі відбулись спортивні заходи з нагоди Всеукраїнського велодня

1122

Спортивна неділя у Ковелі

Неділя 30 травня у Ковелі була насиченою на спортивні події. Від самого ранку біля будівлі міської ради почали збиратися велосипедисти, які приєдналися до традиційного пробігу з нагоди Всеукраїнського велодня.

Не зважаючи на несприятливу погоду, від самого ранку в Ковелі йшов рясний дощ, до цієї чудової акції доєднались близько 300 учасників. Велосипедисти різних вікових категорій проїхали вулицями міста дистанцію понад 11 км та фінішували біля міської ради. Після цього відбувся розіграш подарунків від спонсорів велодня, яких виявилося дуже багато. Серед найголовніших – сертифікат на 1000 грн від міського голови для придбання велотоварів та крутий велосипед від головного спонсора.

Спортивна неділя у Ковелі

О 15:00 год. на центральному стадіоні міста розпочався футбольний матч чемпіонату Волині серед дорослих команд (вища ліга), в якому зустрілися ФЦ «Ковель-Волинь» та ФК «Володимир». Принциповий двобій виявився яскравим і захоплюючим. Спочатку ковельчани повели у рахунку, відзначився Самойліч Максим, а наприкінці першої половини команді з Володимира-Волинського вдалося зрівняти рахунок.

Другий тайм пройшов за переваги ковельчан, результатом чого став ще один гол від Максима Самойліча. До кінця матчу футболісти ФЦ «Ковель-Волинь» не збавляли обертів і довели гру до перемоги – 2:1.

Спортивна неділя у Ковелі

Приємно відзначити, що у складі ФЦ «Ковель-Волинь» було чимало молодих вихованців, а саме: 16-річні Сидун Вадим, Корнійчук Сергій, Івко Олександр, 17-річні Мигаль Назар та Бучинський Роман, 19- річний Федчук Олексій.

Спортивна неділя у Ковелі

Злива не стала завадою для вболівальників, яких багато зібралося на трибунах місцевого стадіону. Вони палко підтримували свою команду.

Дякуємо усім, хто брав участь та сприяв проведенню цікавих спортивних вихідних у Ковелі!

Спортивна неділя у Ковелі

Джерело