Головна Політика Заступник голови Волинської ОДА здійснив робочу поїздку на Володимирщину

Заступник голови Волинської ОДА здійснив робочу поїздку на Володимирщину

610

Учора, 4 липня 2024 року, заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Троханенко працював у Володимирському районі.

Зокрема, взяв участь у прийнятті в експлуатацію лави на ВП «Шахта «Бужанська» ДП «Волиньвугілля». Спільно з генеральним директором ДП «Волиньвугілля» Миколою Шикером та в. о. директора ВП «Шахта «Бужанська» Олександром Назаруком обговорили проблеми та перспективи подальшого функціонування шахти. Окрім того, посадовці оглянули об’єкти вугледобувної галузі, які розміщені на території Поромівської громади.

Потому в Литовезькій територіальній громаді відбулася зустріч щодо перспектив впровадження проєктів вітроенергетики та використання альтернативних джерел енергії. Також долучилися до обговорення перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко та голова комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус.

До слова, Литовезька громада активно працює в напрямку енергозбереження. Так, приміщення місцевого центру «Дія. ЦНАП» обладнане системою сонячних панелей.