Головна Військо Назавжди 39: у Володимирі провели в останню дорогу молодшого сержанта Пилипа Климука

Назавжди 39: у Володимирі провели в останню дорогу молодшого сержанта Пилипа Климука

239

13 жовтня у Володимирі відбулось прощання із молодшим сержантом Пилипом Климуком. 

Скорботний кортеж із тілом захисника, який прибув до храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, зустріли навколішки усі, хто прийшов віддати останню шану воїну – його рідні, друзі, однокласники, побратими, представники влади, небайдужі містяни.

39-річний молодший сержант Пилип Климук, який служив у 68-мій окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша, загинув на Донеччині 30 березня цього року під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини. Проте смерть бійця підтвердилась лише нещодавно за результатами ДНК-експертизи. Досі володимирчанин вважався зниклим безвісти.

Пилип Климук навчався у Володимирському ліцеї №5 ім. Анатолія Кореневського, працював на місцевій птахофабриці. Усі, хто його знав, кажуть, що мав спокійну вдачу, був товариським, щирим й справжнім патріотом.

З найрідніших у нього залишився брат, адже батьки уже відійшли у вічність. На жаль, не встиг молодий чоловік одружитись зі своєю коханою дівчиною, тож на його домовині поруч зі світлиною – весільний коровай…

Поховали бійця з усіма військовими почестями на Алеї Героїв Федорівського кладовища. Вічна пам’ять Герою!