Головна Політика Представники ОДА перевірили, як місто Володимир розпочало опалювальний сезон

Представники ОДА перевірили, як місто Володимир розпочало опалювальний сезон

115

22 жовтня представники управління житлово-комунального господарства Волинської ОДА на чолі з керівником Василем Венським здійснювали у Володимирі моніторинг проходження опалювального сезону, який розпочався минулого тижня.

Делегація ОДА, яку супроводжував перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, ознайомилась під час візиту з роботою теплопостачального підприємства «Володимиртепло».

Оглянули кілька котелень, які за останні роки були оснащені твердопаливними котлами, побували, зокрема, на котельні Володимирського ТМО, а також на одному з об’єктів, де невдовзі планується встановлення когенераційної установки.

Відвідали також КП «Володимирводоканал», де дізнались, як саме готувалось підприємство до зими та як працюватиме у випадку тривалих відімкнень електроенергії.

Під час спілкування представники ОДА поділилися напрацюваннями у напрямку залучення міжнародних донорів до підсилення енергетичної незалежності Волині, а саме щодо придбання сонячних батарей, генераторів та когенераційних установок для підприємств критичної інфраструктури.

Є сподівання, що в межах такої співпраці вдасться залучити додаткові ресурси і для нашої громади. Зокрема очікується надходження двох генераторів для Володимира від UNICEF.

Загалом, підсумовуючи побачене під час перевірки, Василь Венський відмітив, що у Володимирі критична інфраструктура працює на належному рівні та опалювальний сезон здійснюється у плановому режимі.