Головна Культура Розпочався цикл новорічно-різдвяних заходів у бібліотеках Луцької громади

Розпочався цикл новорічно-різдвяних заходів у бібліотеках Луцької громади

897

У бібліотеках-філіях КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» розпочався цикл новорічно-різдвяних заходів для дорослих і дітей, в тому числі внутрішньо переміщених осіб.

До Дня української хустки проведено народознавчу годину «Хустка – наш оберіг» (бібліотека-філія с. Прилуцьке), флешмоб «Фото з хусткою» (бібліотека-філія с. Дачне).

 

У бібліотеці-філії № 5 для дорослих пройшли народознавчі посиденьки «Дай Андрію знати, яку долю ждати» за участі аматорського колективу «Надія» (керівник Надія Квашук).

 
 

До дня Святого Миколая відбулися народознавча година «Українські традиції. День Святого Миколая» (бібліотека-філія с. Забороль), народознавча подорож «Святий Миколай іде – Різдво веде» (бібліотека-філія № 4 для дорослих), лялькова вистава «В ніч перед святом Миколая» (бібліотека-філія№ 5 для дорослих); організовано тематичні майстерки «Новорічний будиночок» (центральна бібліотека для дітей), «Диво власноруч» (бібліотека-філія с. Жидичин), «Листівка Святому Миколаю» (центральна бібліотека для дорослих); підготовлено та опубліковано відеопрезентацію «Святий Миколай іде в гості до нас» https://bit.ly/3j6im4L (бібліотека-філія с. Жидичин).

 

Департамент культури, 722 756