Головна Культура Сферу культури Волині представляють майже 1400 закладів, у яких працюють близько 4...

Сферу культури Волині представляють майже 1400 закладів, у яких працюють близько 4 тисячі фахівців

1520

Вітання голови облдержадміністрації з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

У день професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, щирі вітання адресую людям, чия повсякденна діяльність сприяє духовному розвиткові нації, утвердженню моральних цінностей та найкращих людських якостей.

Працівники бібліотек, музеїв, театрів, шкіл мистецтв та будинків культури, артисти, музиканти і творчі колективи художньої самодіяльності Волині! На Вас – творцях, ентузіастах, закоханих у свою справу, професіоналах, незамінних на своєму місці, тримається українська культура. Ви даруєте людям радість, спонукаєте до прекрасного, надихаєте до творчості, сприяєте  збереженню, відтворенню та примноженню культурної спадщини.

Сьогодні сферу культури Волині представляють майже 1400 закладів, у яких працюють близько 4 тисячі фахівців. Завдяки вашим ідеям  та кропіткій праці наша країна та область гідно представлена на міжнародному культурному рівні.

То ж з нагоди професійного свята висловлюю вам щиру вдячність від усіх волинян за творчу працю, одержимість і відданість справі.

Усім вам зичу здоров’я, наснаги, оптимізму, благополуччя і достатку, творчих проектів та успішного їх втілення. Нехай поряд з вами завжди будуть люди, які надихають на нові творчі перемоги та звершення!

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко