Головна Культура Такий фестиваль у світі єдиний

Такий фестиваль у світі єдиний

2788

Другий туристичний фестиваль авторської пісні, фото- та кіноаматорів «Вітрила пригод» відбувся у Луцьку. У ньому взяло участь близько півсотні кінофотоаматорів, виконавців авторської пісні та інструментальних гуртів із Волині, Рівненщини, Львівщини, Житомирщини, також із Санкт-Петербурга та Володимирської області (Росія). Журі фестивалю переглянуло двадцять кінострічок, відібрало для фотовиставки сорок світлин, прослухало дванадцять виконавців та гуртів.

– «Вітрила пригод» – єдиний у світі фестиваль, що підтримує мандрівників у їх творчості, – наголосила головний організатор фестивалю Руслана Мельник. – Віднедавна усі важливі творчі мандрівки для талановитих авторів та виконавців туристської пісні, фотомитців та кіноаматорів починаються із древнього Луцька.

Переможцем Другого туристичного фестивалю «Вітрила пригод» став Володимир Ващук (на фото ліворуч) із с. Мельники Шацького району.

Головний організатор фестивалю – Волинський туристичний клуб «МИ» на чолі з Русланою Мельник, фінансово «Вітрила пригод» підтримали  аж чотири управління Волинської облдержадміністрації – культури і туризму, у справах сім’ї, молоді та спорту, інфраструктури та туризму, а також управління культури Луцької міської ради та луцькі туристи.

Сергій Назарович.

На фото: фестивальні зустрічі.