Головна Культура У бібліотеках Луцької громади відбулись заходи до Дня Української Державності

У бібліотеках Луцької громади відбулись заходи до Дня Української Державності

809

З нагоди Дня Української Державності у бібліотеках міської територіальної громади організовано низку тематичних заходів.

Зокрема, у бібліотеці-філії № 3 для дорослих відбувся поетичний флешмоб «Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!»; годину читання «Патріотичні вірші України» організували у бібліотеці-філії села Забороль; інтерактивна вікторина «Є така держава – Україна» зацікавила користувачів бібліотеки-філії № 3 для дітей; вікторину «Є така держава – Україна» підготували працівники бібліотеки-філії села Кульчин.

У День Української Державності користувачі бібліотек-філій сіл Одеради та  Кульчин долучилися до майстер-класів з виготовлення патріотичних браслетів та «Вінок єднання»; творчу годину з дітьми «Малюнки для наших захисників» провели у бібліотеці-філії № 11 для дорослих.

На перегляд документального фільму «Вічний мир» запросила користувачів бібліотека-філія № 3 для дорослих. У центральній бібліотеці для дорослих усі охочі можуть оглянути книжкову виставку «Тисячолітній спадок української державності».

 

Департамент культури міської ради