Головна Культура У Луцькій міській територіальній громаді відзначили переможців фото та відео конкурсу «Ми...

У Луцькій міській територіальній громаді відзначили переможців фото та відео конкурсу «Ми проти паління»

1419

04 грудня у гостинній залі Палацу учнівської молоді міста Луцька відбулося нагородження переможців фото та відео конкурсу «Ми проти паління», який зовсім нещодавно було проведено у закладах загальної середньої освіти нашої громади.

На початку заходу з привітальним словом до учнів, батьків та педагогічних колективів закладів освіти звернулася заступниця міського голови Ірина Чебелюк. Ірина Іванівна відзначила як важливо дотримуватись здорового способу життя та популяризувати його. Вона подякувала дітям за їх надзвичайно креативні роботи, а також підкреслила важливу місію батьків та педагогів у вихованні дітей з акцентом на здоровий спосіб життя та протидію негативним проявам. Також Ірина Іванівна вручила пам’ятні подарунки та грамоти переможцям у категорії “малюнок”.

Подарунки та грамоти отримали й інші переможці. У номінації «відео» та номінації “спеціальна відзнака” – від голови благодійного фонду «Робимо добро дітям» Тетяни Дончевої. Іншу особливу відзнаку вручив голова громадської організації “Луцький центр здоров’я” Роман Левкович. Отримали діти свої спецнагороди також від департаменту освіти та департаменту молоді та спорту.

Роботи переможців (малюнки) також були представлені на виставці, організованій на першому поверсі закладу, а відео роботи демонструвалися на екрані до початку заходу.

Після нагородження усіх дітей запросили на невелику розважальну програму навколо святкової ялинки. Дуже важливо дотримуватись здорового способу життя та популяризувати його усіма можливими способами!

Тож, є ідеї зробити таких конкурс традиційним! Здоров’я – одна з найважливіших цінностей!

 

Департамент молоді та спорту