Головна Культура У Луцьку вперше відбувся патріотичний козацький батл

У Луцьку вперше відбувся патріотичний козацький батл

75

У День захисників та захисниць України жителі Луцької громади стали свідками грандіозного дійства. У Палаці культури Луцька відбувся патріотичний проєкт «Козак BATTLE». Захід організовано на знак пошани до козацької доблесті та подяки всім, хто зараз захищає незалежність та територіальну цілісність України.

Дружній хореографічний батл відбувся за участю двох команд: ансамблю народного танцю “Волинянка”, зразкового аматорського ансамблю народного танцю “Волиняночка” та спортивного клубу бойових мистецтв “Герць”.

Дійство об’єднало любителів народного танцю на сцені та у глядацькій залі. Кожна команда підготувала оригінальну презентацію, а також яскраві хореографічні номери. Увазі глядачів були представлені захопливі елементи змагання у танцювальній майстерності.

Учасники батлу докладали всіх зусиль, щоб показати себе якнайкраще. Їх виступи продемонстрували ставлення дітей та молоді до своєї країни, до подій реального часу та минулих століть.

По завершенню батлу відбулося вручення відзнак учасникам патріотичної акції. З вітальним словом до них звернувся Луцький міський голова Ігор Поліщук. Він подякував колективам за позитивні емоції та привітав усіх із сьогоднішніми святами.

Ігор Поліщук зазначив, що 1 жовтня – важлива дата в історії нашої держави. Вона об’єднує три свята – Покрову Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва і День захисника та захисниці України. “Тому сьогодні ми згадуємо героїв попередніх поколінь і ще раз дякуємо нашим захисникам за стійкість і відвагу”, – наголосив міський голова.

 Управління інформаційної роботи міської ради

(777904, 777946, 777937, 724727)