Головна Культура У Володимирі презентують дебютний роман ветерана Богдана Пташника

У Володимирі презентують дебютний роман ветерана Богдана Пташника

730

26 червня о 14:00 у приміщенні Володимирського молодіжного центру відбудеться презентація книги письменника, публіциста, ветерана російсько-української війни Богдана Пташника «Воскресіння Атлантів».

Це – роман-фентезі про життя після ядерної війни. Люди, яким пощастило вціліти після катастрофи, опинилися в іншій реальності та борються за виживання в умовах радіоактивного забруднення.
Велика кількість життєвих ситуацій та прототипів героїв книги взяті з власного оточення письменника, а головна ідея твору – патріотизм та людяність у боротьбі за існування.
Автор книги Богдан Пташник – ветеран АТО, воював у добровольчому батальйоні “Донбас”, був поранений у 2014 році у бою під Карлівкою, у лютому 2022 року став знову до лав ЗСУ, воював на Харківщині, але за станом здоров’я повернувся на Волинь. Активний учасник Самооборони Волині, громадський діяч, публіцист, справжній патріот.
Запрошуємо поспілкуватися з Богданом Пташником, придбати книгу з автографом, дізнатись про деталі її написання та корисно провести час!