Головна Культура У Волинському драмтеатрі прем’єра вистави «На полі крові»

У Волинському драмтеатрі прем’єра вистави «На полі крові»

1261

26 та 27 травня о 18:00 на камерній сцені облмуздрамтеатру ім. Тараса Шевченка відбудеться прем’єрний показ драматичної поеми Лесі Українки «На полі крові».

«Існування кожної людини – це безперервний ланцюжок рішень, які ми приймаємо щодня. Чим поснідати, що одягнути, якою дорогою рухатись, де навчатись, з ким створити сім’ю… Ми безупинно шукаємо шляхи для досягнення цілей, як дрібних, так і масштабних. Іноді знайдені способи і методи призводять до ситуацій, де помилка може коштувати життя», – йдеться на фейсбук-сторінці театру.

Про що вистава?

Легенда про зрадника, якій понад дві тисячі років, оживає на сцені театру. Іуда, син одинак, який ще дитиною втратив найрідніше – маму. Від батька він перейняв багатий спадок: дім, виноградники, сади… Але Юда все-одно не мав спокою, бо прагнув більшого, ніж має.

«Хотів би знати я, що б ти зробив, якби тобі текли крізь пальці гроші, розтікались по усіх усюдах, лишаючи тобі сухі долоні, і так щодня!», – Леся Українка із п’єси «На полі крові».

На що був готовий Юда заради збагачення? Яка розплата за скоєне? Яка ціна розкоші? Купуйте квитки, щоб дізнатися.

Забронювати місця можна на сайті театру https://teatr.volyn.ua/, або за номерами телефонів: +38(0332)725460 та +38(0332)725303.