Головна Культура Волинський народний хор презентував патріотичну програму “Вперед, соколи!”

Волинський народний хор презентував патріотичну програму “Вперед, соколи!”

867

В межах благодійного марафону «Разом переможемо», приуроченого Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва і Дня української писемності та мови, патріотичну програму «Вперед, соколи!» презентував Волинський народний хор.

Колектив представив глядачам, які переповнили залу Палацу культури м.Луцька, різножанрові яскраві концертні номери переважно героїко-патріотичного змісту.

 
 

Присутня на заході заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк подякувала артистам хору, усім причетним до організації заходу та присутнім у залі за підтримку ініціативи щодо збору коштів для нагальних потреб наших захисників. Висловила впевненість у нескореності нації, представники якої щодень демонструють єдність та згуртованість, що неабияк сприяє наближенню перемоги. Участь у заході взяла і директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів.

 

Упродовж заходу тривав збір коштів, які по завершенню марафону будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Благодійний марафон організовано у співпраці з ГО «Новий рівень».

 

 

Довідка:

Благодійний марафон «Разом переможемо!», ініційований департаментом культури Луцької міської ради, проводиться упродовж 06 -09 листопада 2022 року, приурочений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, Дню української писемності та мови, що відзначається 9 листопада

Марафон передбачає організацію закладами культури на різних локаціях творчих презентацій, музичних виступів, ярмарків, інших форм культурно-освітньої роботи з метою збору коштів на потреби ЗСУ.

Окрім закладів культури Луцької міської територіальної громади участь у марафоні беруть заклади культури обласної комунальної власності, Волинський фаховий коледж культури та мистецтв ім.І.Стравінського, ВНУ ім. Лесі Українки, Луцький педагогічний коледж, художні колективи Камінь-Каширської, Ковельської, Ратнівської, Боратинської громад.