Головна Культура «Врятувати від забуття»: волинян запрошують взяти участь в конкурсі мультимедійних проєктів

«Врятувати від забуття»: волинян запрошують взяти участь в конкурсі мультимедійних проєктів

1281

У 2007 році започаткований Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття». Його головна мета – підвищити інтерес молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Організатором конкурсу є Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України та комітет Верховної Ради України з питань науки, освіти та інновацій.

У заході можуть брати участь учні старших класів, студенти і вчителі та подавати як індивідуальні, так і групові проєкти.

Конкурсні роботи слід надсилати до 1 грудня на електронну пошту: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net. Протягом грудня-січня журі опрацьовуватиме проєкти та наприкінці січня визначить переможців.

До участі в конкурсі приймають мультимедійні проєкти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі «.avi». Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин. На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів з місцем навчання/роботи.

ВАЖЛИВО! У творчих роботах мають бути використані власноруч відзняті кадри. При використанні у творчих проєктах матеріалів, які не були зняті авторами проєкту, необхідно зазначити автора матеріалу. Авторський текст виконується українською мовою.