Головна Культура Гранд-талант – 2018: волинян запрошують взяти участь у конкурсі

Гранд-талант – 2018: волинян запрошують взяти участь у конкурсі

3147

29 червня 2018 року в м. Вільногірськ Дніпропетровської області відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Гранд-талант – 2018», засновником якого є Ліга діячів культури України спільно з Фондом Марії Максакової. Участь у заході візьмуть учасники з усіх регіонів України, тож цей чудова нагода проявити підтримку популяризації національного культурного продукту та розвитку дитячої творчості.

Офіційними партнерами-співорганізаторами заходу є Міністерство культури України, Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Вільногірська міська рада, національна телекомпанія та ЗМІ.

Слід зазначити, що до складу журі фестивалю-конкурсу увійшли визначні діячі культури, серед яких: Герой України, генеральний директор Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П.Вірського Мирослав Вантух, оперна співачка світової слави Марія Максакова, двічі міністр культури України, народна артистка України Лариса Хоролець, Посол Миру, президент Green Cross Ukraine Максим Тимошенко, заслужена артистка України Катерина Пушкіна та інші визначні діячі в сфері культури та мистецтва.

Фестиваль-конкурс проводиться у наступних номінаціях:

  • Інструментальна музика: фортепіано, струнні інструменти, народні інструменти, духові та ударні інструменти;
  • Ансамблеве виконавство: інструментальний ансамбль, вокальний ансамбль;
  • Вокал: академічний, естрадний, народний;
  • Хореографія: народна, бальна, сучасна;
  • Художнє слово.

Заявки для участі у фестивалі-конкурсі приймаються до 5 червня 2018 року за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Усі деталі можна дізнатись на сторінці ФБ facebook.com/groups/grandtalant/, або на офіційному сайті фестивалю за адресою https://grandtalant.wixsite.com/grand-talant.

Консультації щодо участі у фестивалі-конкурсі можна отримати за телефонами: 097-11-00-543, 097-13-16-917.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.