Головна Спорт Команда “Наше місто” з Ковеля стала чемпіоном області з футзалу серед ветеранів

Команда “Наше місто” з Ковеля стала чемпіоном області з футзалу серед ветеранів

1612

20 березня в КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича відбулась фінальна частина чемпіонату Волинської області з футзалу серед ветеранів 50 років і старших. У змаганнях взяли участь чотири команди: збірна «Ветеран» (м. Горохів), “Абориген” (м. Луцьк), «Наше місто» (м. Ковель) та «Ветеран» (Маневицька ОТГ).

Фінал урочисто відкрили начальник управління культури, молоді та спорту Андрій Мигуля та заступник голови федерації футболу Волині Василь Кохановський.

Матчі проходили в цікавій, напруженій боротьбі за перемогу, про що свідчать три нічийних результати між горохівським «Ветераном» та луцьким “Аборигеном” (1:1), «Нашим містом» та горохівським «Ветераном» (2 : 2), між «Нашим містом» та “Аборигеном” (1 : 1).

Перемогу здобули ковельчани, які виграли у футболістів Маневицької ОТГ з рахунком 4 : 0.

За результатами проведених поєдинків ІV місце посіла команда «Ветеран» Маневицької ОТГ, ІІІ — “Абориген”, ІІ — збірна «Ветеран» (м. Горохів).

Команда “Наше місто” стала чемпіоном області з футзалу серед ветеранів

Серед гравців нашої команди чудову гру в змаганнях продемонстрували: Сергій Логінов, Андрій Шкурупій, Степан Федік, Віктор Хомич, Віктор Турко, Віктор Уніга, Віктор Мар’юсік, Микола Жмуйда, Олександр Сагаль. Кращим бомбандиром чемпіонату став Ігор Супрунюк. За популяризацію ветеранського футболу подяками та спеціальними призами від асоціації футболу Волині були нагороджені Віктор Уніга та Володимир М’якота.

Команда “Наше місто” стала чемпіоном області з футзалу серед ветеранів

Управління культури, молоді та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради дякує вболівальникам за підтримку і вітає ветеранів «Нашого міста» за вдалий виступ у чемпіонаті Волинської області. Бажаємо успіху та подальших перемог на спортивних аренах!
Джерело