Головна Спорт Команди СК «Торнадо» з обласного центру повернулись чемпіонами

Команди СК «Торнадо» з обласного центру повернулись чемпіонами

2590

20 травня 2018 року  в Луцьку відбулося змагання відкритої командної першості Громадської організації «Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» з дзюдо серед юнаків 2006-2007, 2008-2009 років народження, що проходило на базі КЗ «ВОДЮСШ «Колос».

Всього в змаганнях взяли участь 7 команд молодшої та 4 команди старшої груп.

Президент спортивного клубу «Торнадо» САМОЛЮК Роман Васильович  представив від Шацького району дві команди спортсменів.

До складу першої команди (2008-2009 р.н.) увійшли: Іван Куява, Богдан Майса, Михайло Маротчак, Назар Миселюк, Микола Мадрімов, Назар Самолюк, Микола Лукашук (с.Піща).

До складу другої команди (2006-2007 р.н.) увійшли: Єлісей Мадрімов, Назар Положевець (с.Положево), Микита Нікіфоров, Микола Поліщук (с.Світязь), Анна Самолюк, Артем Оксюта та Ілля Червяк.

В результаті змагань дві команди зайняли перші місця і отримали кубки, медалі та дипломи.

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА ШАЦЬКИХ  «ТОРНАДІВЦІВ» У ЛУЦЬКУ

Юні спортсмени також взяли участь в чемпіонаті області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2005 років народження за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2018».

За підсумками змагань перемогу здобули:

1 місце: Роман Самолюк та Сергій Цекот;

3 місце: Наталія Турич (с.Світязь), Богдан Поліщук (с.Світязь) та Костянтин Цірута (с.Кошари).

Переможці були нагороджені медалями та дипломами.

До змагань спортсменів готували тренери спортивного клубу «Торнадо»: президент Роман Самолюк та віце-президенти Ігор Самолюк і Олексій Писачук.

 

Батьки, вихованці та тренерський склад СК «Торнадо» дякують голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за надану допомогу, сприяння розвитку фізичної культури учнівської молоді, а також сім’ї Положевців з с.Положево за забезпечення транспортом для поїздки дітей до обласного центру.

Останнім часом у Луцьку все частіше відбуваються спортивні змагання та чемпіонати всеукраїнського рівня із різних видів єдиноборств. Спортсмени, що приїздять до області, показують найкращі уміння та навички, здобуті за роки наполегливих тренувань. Окрема вдячність тренерському складу за те, що виховують молоде покоління дзюдоїстів та розвивають дзюдо в Шацькому районі як перспективний вид спорту.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших перемог!

Відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.