Головна Спорт Луцькі прикордонники зіграли товариський матч із ветеранами київського «Динамо»

Луцькі прикордонники зіграли товариський матч із ветеранами київського «Динамо»

912

12 липня 2022 року, в Луцьку команда шостого прикордонного волинського загону під керівництвом командира Сергія Лозінського зіграла матч з ветеранами футбольного клубу «Динамо» під керівництвом Анатолія Безсмертного.

Подивитися гру та привітати гостей на волинській землі на дружній поєдинок завітав начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Як розповів командир Луцького прикордонного загону Сергій Лозінський, саме волинські прикордонники запропонували зіркам українського футболу провести такий поєдинок в області, аби підтримати бойовий дух охоронців кордону.

Сталося це на водному із пунктів пропуску, через який футболісти поверталися додому з благодійного турніру, організованого на підтримку Збройних сил України. Погодилися відразу та з радістю.

Так, з рахунком 7:7 гра завершилась нічиєю, але без сумніву кожен присутній зарядився позитивними емоціями.

Тож після гри керівництво області та прикордонного загону нагородили учасників турніру медалями і пам’ятники відзнаками, а також обмінялися символічними подарунками.

Своєю чергою, зірки футболу подарували м`яч з автографами Максиму Гулюку, сину загиблого у 2014 році воїна-прикордонника Сергія Гулюка. Хлопець з дитинства займається футболом і мріє грати за збірну України.