Головна Спорт На Волині проходить чемпіонат України зі стрільби із лука серед людей з...

На Волині проходить чемпіонат України зі стрільби із лука серед людей з ураженнями опорно-рухового апарату

575

У Шацькій громаді стартував чемпіонат України зі стрільби із лука серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, а також фінальний турнір Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу та шахів серед дітей з інвалідністю.

Змагання присвячені 32-ій річниці незалежності України.

Чемпіонат зі стрільби із лука триватиме до 21 червня. У ньому беруть участь більше 30 спортсменів. Водночас представники 16 областей змагатимуться у спартакіаді «Повір у себе» до 22 червня. Серед учасників – 18 волинян.

«Дякую організаторам, співорганізаторам, Українському центру “Інваспорт” за довіру та можливість проводити змагання на Волині. Дякую кожному і кожній з вас, вашим батькам, вашим тренерам, які щоденно роблять все для того, щоб ви, дорогі наші діти, наше майбутнє, удосконалювалися, розвивалися та досягали поставленої мети», – сказав директор департаменту культури, молоді та спорту ОДА Олександр Хвіщук під час відкриття змагань.

Слід зазначити, що найкращі спортсмени у майбутньому будуть представляти Україну на європейських та міжнародних змаганнях.