Головна Спорт Наближаємо перемогу: у Луцьку відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ

Наближаємо перемогу: у Луцьку відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ

1319

Сьогодні у Центральному парку імені Лесі Українки розпочався благодійний забіг “Наближаємо перемогу”. Кошти, зібрані під час цього заходу, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України, а зокрема — 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Організатори події — Департамент молоді та спорту Луцької міської ради та спортивний клуб “Лучеськ”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Долучитися до забігу можна буде як 14, так і 22 травня, з 8.00 до 14.00. Мешканці Луцька можуть зробити це у Центральному парку, однак захід проводиться також і у режимі онлайн – учасники можуть обрати зручний час та місце самотужки. Також можна обрати дистанцію, яка підійде саме для вас — від 1400 метрів до 14-ти кілометрів, без обмеження за віком чи статтю. Кожен учасник, незалежно від обраної дистанції, отримає медаль фінішера. А для спортсменів, які обирають дистанцію “Бомба для бункерного діда”, приготовано подарунок — футболка “Наближаємо перемогу”.

Наближати перемогу прийшли також і працівники Луцької міської ради та міське керівництво.

“На мою думку, це чудова можливість допомогти нашим Збройним Силам України та 14-й бригаді, а окрім того — це повернення людей до активного та спортивного способу життя після вимушеної паузи. Необхідно повертати спорт у життя громади, аби ми були здоровіші та не падали духом”, – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

 
 
 
 

Зареєструватися для забігу можна на сайті: https://runstyle.net/?post_type=events&p=34839&preview=true до 20 травня 2022 року. Для цього необхідно зареєструватися на сайті й обрати 1 із 5 забігів, сплатити благодійний стартовий внесок (кошти підуть на придбання спеціалізованого обладнання для 14-ї бригади). Потому організатори заходу надішлють тим, хто не проживає у Луцьку стартовий номер та пам’ятну медаль у вказане відділення Нової пошти. Мешканці Луцька зможуть забрати їх у одному із пунктів видачі:

Центр туристичної інформації та послуг м. Луцька за адресою вул. Сенаторки Левчанівської;

Магазин «Альпініст» за адресою вул. Конякіна, 25 Б;

Під час офлайн-забігу в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Управління інформаційної роботи міської ради

(777904, 777946, 777937, 727427)