Головна Спорт Нові здобутки спортсменів Володимирської громади

Нові здобутки спортсменів Володимирської громади

532

Упродовж минулого тижня володимирські спортсмени вчергове відзначились у кількох змаганнях та турнірах.

21 червня у смт Любешів відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвячений пам’яті полеглих героїв Любешівщини. Вихованці відділення вільної  боротьби ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича здобули наступні нагороди: Данило Дудка – 2 місце, Ілля Серватинський – 3 місце, Артем Адамчук – 3 місце (тренер Леонід Каркушевський), Назар Мельничук – 2 місце, Назар Просапчук – 3 місце (тренер Богдан Потерук).

З 22 по 23 червня у Луцьку відбувся міський Чемпіонат  з художньої гімнастики, присвячений Дню Конституції України. Вихованців відділення художньої гімнастики ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича старшої групи мають такі досягнення:

  • за програмою майстра спорту: Мілана Довлєтханова посіла 2 місце у багатоборстві, 2 місце – вправа з обручем та м’ячем; Олександра Борисюк – 3 місце у багатоборстві та вправі із м’ячем та булавами;
  • за програмою кандидата в майстри спорту: Ольга Делемень  посіла 3 місце у багатоборстві та 3 місце у вправі з обручем; Катерина Плужнік – 3 місце у багатоборстві та 2 місце у вправі із булавами; Вікторія Брукалюк – 3 місце у багатоборстві; Галина Мазурок – 3 місце у багатоборстві;
  • за програмою 2 розряду Марія Нестерович посіла 3 місце у вправі з обручем.

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо тренерам за підготовку та підтримку!

Зазначимо, що наші спортсмени продовжать брати участь у спортивних заходах та змаганнях і цього тижня. За інформацією відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради, 29 червня у смт Шацьк вихованці ДЮСШ братимуть участь у дитячій лізі Волині з футболу серед юнаків 2006-2007 р.н. А з 30 червня по 2 липня вихованці відділення легкої атлетики братимуть участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів, який проходитиме у Луцьку.