Головна Спорт Шачанин Дмитро Озимок здобув дві золоті медалі на чемпіонаті Європи з веслування

Шачанин Дмитро Озимок здобув дві золоті медалі на чемпіонаті Європи з веслування

2726

1 липня 2018 року стало відомо про успіх українсьтких веслувальників у коное-четвірці, які принесли збірній України перше золото, взявши участь у чемпіонат Європи з веслування. Чемпіонат Європи натепер проходить в Італії. Про це повідомили у Федерації каное України.

До складу каное-четвірки, тренером якої є  Едем Мурадасілов, входять Дмитро Озимок (смт Шацьк), Олександр Яцюк, Павло Семенюк, Ілля Шаргородський.

Цього ж дня Дмитро Озимок у каное-одиночці (200 м) упевнено випередив усіх своїх європейських суперників і здобув другу золоту медаль.

Спортсмен показав найвищий результат у спринті – одиночному запливі.

У федерації зауважили, що це дев’ята нагорода України. І четверта золота.

Вітаємо з перемогою!

Шачанам особливо приємно чути такі новини, адже Дмитро Озимок – уродженець Шацька, вихованець Шацької дитячо-юнацькорї спортивної школи Дмитро Озимок.

Довідково.Чемпіонат стартував 28 червня, в італійському містечку Ауронцо-ді-Кадоре. В збірну команду України ввійшли спортсмени з смт Шацьк, зараз – студенти Львівського державного училища фізичної культури Дмитро Озимок та Валерія Терета. Свою спортивну кар’єру веслувальники починали в Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі. Нещодавно спортсмени виграли Чемпіонат України і стали призерами Кубку України в м. Дніпро. Чемпіонат Європи – перший у кар’єрі спортсменів-юніорів із Шацька.

 

Відділ організаційного забезпечення внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.