Головна Спорт Спортсмени Шацького клубу «Тор­надо» взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Хмельницький з...

Спортсмени Шацького клубу «Тор­надо» взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Хмельницький з дзюдо

9770

Дзюдо

14 жовтня юні спортсмени Шацького спортивного клубу «Тор­надо» (керівник Роман Самолюк) взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Хмельницький з дзюдо, присвяченому святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню захисника України.

Всього у першості взяло участь більше 500 спортсме­нів з різних областей та міст України – Одеси, Львова, Рівного, Івано-Франківська, Києва та Тернополя.

За результатами змагань наші дзюдоїсти посіли такі місця: І місце – Роман Самолюк, Назар Горніч (с. Голядин), Назар Самолюк, ІІ – Ілля Черв’як, ІІІ – Іван Куява.

Загалом команда СК «Торнадо» зайняла друге командне місце серед 15 колективів-учасників.

Спортсменів до змагань готували тренери СК «Торнадо»: президент спортивного клубу Роман Самолюк, віце-прези­денти спортивного клубу Ігор Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад та батьківський колектив вихованців СК «Торнадо» дякують голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, директору ПП «Флора» Владиславу Полякову та депутату Шацької районної ради Олексію Писа­чуку (за надану допомогу в організації поїздки дітей у місто Хмельницький для участі у відкритому чемпіонаті з дзюдо), а також Роману Цвиду (за забезпечення транспортним засобом).

Бажаємо нашим юним дзюдоїстам подальших високих успіхів.

Олена ГУЖ