Головна Спорт У Ковелі відбувся турнір з тенісу настільного до Дня Збройних Сил України

У Ковелі відбувся турнір з тенісу настільного до Дня Збройних Сил України

654

Нещодавно відбувся відкритий турнір з тенісу настільного серед хлопців та дівчат, який приурочили до Дня Збройних Сил України. Його організували Ковельська міська федерація тенісу настільного, Ковельська міськрайонна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), управління культури, молоді, спорту та туризму.

У протиборстві взяли участь 82 спортсмени з нашого міста, Луцька, Ківерців, Горохова, Любомля, сіл Білашів та Мощена.

На урочистому відкритті виступили голова КМРО ветеранів Афганістану, полковник Микола Савосюк, його заступник полковник Анатолій Заскальний, президент КМФ тенісу настільного, майор запасу Ігор Бівініс. Вони розповіли учасникам про заснування Дня ЗСУ, мужність українських військових у відстоюванні територіальної цілісності та незалежності держави. Пам’ять загиблих Героїв присутні вшанували хвилиною мовчання.

За результатами  змагань ковельчани завоювали “золото” турніру, горохівчани вибороли “срібло”, ківерцівці — “бронзу”.

Мешканці нашої громади стали переможцями у свої вікових групах. Серед них — Сергій Бублей, Анна Мешканюк, Станіслав Долінко.

Чемпіони та призери змагань були нагороджені грамотами й медалями, команди — кубками від Ковельської міськрайонної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).