Головна Спорт У Суходолах поліцейські провели для дітей спортивно-оздоровчий захід

У Суходолах поліцейські провели для дітей спортивно-оздоровчий захід

645

У селі Суходоли відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», який організувало Управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області. До заходу також долучився центр соціальних служб виконавчого комітету Володимирської міської ради. 

Захід, у якому взяло участь понад 60 дітей, проводився з метою сприяння безпечному літньому відпочинку й оздоровленню, а також задля створення сприятливих умов для зміцнення здоров‘я населення.
Веселе дійство для дітей провели: інспектор сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області капітан поліції Людмила Гринь, поліцейський офіцер громади Володимирського райвідділу поліції ГУНП у Волинській обл., ювенальні поліцейські, а також фахівці та директор Волинського  обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк, перший заступник голови ГО «Волинська обласна організація ФСТ «Динамо» Україна» Василь Авраменко та фахівець з соціальної роботи центру соціальних служб виконавчого комітету Володимирської міської ради Ігор Подкопаєв.
Свято спорту розпочали з веселої олімпійської розминки, а продовжили активними та азартними естафетами. Захід пройшов у дружній та теплій атмосфері, перегони захоплювали й викликали неймовірні емоції!
На згадку усі учасники отримали світловідбивальні елементи для безпеки у темну пору дня і подарунки від НОК України у Волинській області.