Головна Спорт У Володимирській громаді проведуть обласний благодійний фестиваль фізичної культури та спорту

У Володимирській громаді проведуть обласний благодійний фестиваль фізичної культури та спорту

564

8 серпня відбулась зустріч з міським головою Ігорем Пальонкою щодо проведення у Володимир-Волинській міській територіальній громаді обласного благодійного фестивалю фізичної культури та спорту. Визначено головні завдання щодо успішного проведення даного заходу, локації, відповідальних виконавців, а також види спорту.

В нараді взяли участь голова постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради, директор обласного центру “Інваспорт” Віктор Галан-Влащук, директор Волинського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Олександр Хриплюк, начальник управління з гуманітарних питань Оксана Бігун, начальник відділу молодіжної політики та спорту Вячеслав Петрук, очільник Володимирського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Олександр Вітюк.

Захід розпочнеться 9 вересня у День фізичної культури і спорту та триватиме 2 дні. Участь у ньому візьмуть громади зі всієї Волинської області. Серед іншого затвердили зразки нагород та медалей для учасників заходу.

Також обговорили питання щодо візиту до міста міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта, який запланований на 23 вересня цього року. Під час даного візиту відбудеться відкриття Європейського тижня спорту в Україні, який стартуватиме з нашого міста.