Головна Спорт В Бресті шацькі веслювальники завоювали четверте місце

В Бресті шацькі веслювальники завоювали четверте місце

3476

Успіх шацьких веслувальників у м. Брест

Веслувальники Шацької дитячо-юнацької спор­тивної школи взяли участь у відкритих респуб­лі­кан­ських зма­ганнях з веслування на байдарках і каное на призи олім­пійського чемпіона Сергія Макаренка.

Змагання, які відбулися в місті Брест Республіки Бі­лорусь з 5 по 7 вересня на базі веслувального каналу, об’єднали чимало команд-учасниць з Білорусі і України. На­шу державу представляли на спор­тивному заході 3 команди: з міст Луцьк, Львів і се­лища Шацьк.

Веслувальники Шацької дитячо-юнацької спор­тивної школи (всього 13 спортсменів) достойно вис­тупили на змаганнях, завоювавши 4 медалі.

ІІ місце посіла Вікторія Терета (каное, 200 м, тренер Микола Романович), ІІІ місце – Микола Львович (каное, 200 м, тренер Микола Романович), двічі піднімалася на п’єдестал по бронзові медалі Софія Цюп’ях (байдарка, 200 м, 500 м, тренер Леонід Цюп’ях).

Юні спортсмени з Шацька виходили на п’єдестал з прапором нашої держави, присвятивши свої перемоги Україні.

Шачани мали можливість прогулятися Брестом і сфо­тогра­фуватися з живою легендою білоруського веслування – Сергієм Макаренком, чемпіоном олімпійських ігор 1960 року в Римі, дворазовим чемпіоном Європи, заслуженим тренером Білорусі.

Мирослава ЦЮП’ЯХ