Головна Спорт В обласному центрі Волині стартував чемпіонат України з французького боксу

В обласному центрі Волині стартував чемпіонат України з французького боксу

681

В Луцьку розпочався чемпіонат України з французького боксу «САВАТ» серед дорослих, юніорів та юнаків. Впродовж трьох днів за звання чемпіона змагатимуться спортсмени з Волинської, Рівненської, Одеської, Харківської, Дніпропетровської, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Житомирської областей.

Захід розпочався з виконання Гімну України та вшанування пам’яті загиблих, які віддали своє життя захищаючи нашу державу.

Привітати боксерів приїхали заступник голови ОДА Юрій Гупало та начальник управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук.

«Від начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка та від себе особисто вітаю усіх зі стартом Всеукраїнських змагань. Дякуємо нашим військовим, завдяки яким ми зараз можемо проводити змагання такого високого рівня. Також надзвичайно приємно, що чемпіонат проходить на Волині, – зазначив Юрій Гупало. – Незважаючи на те, хто здобуде перемогу в цих змаганнях, всі ви чемпіони. Адже кожен з вас сьогодні буде віддаватися на повну, щоб досягти успіху. Продовжуйте й надалі займатися улюбленою справою та йди до вершини. Бажаю провести турнір без травм та нехай переможе найсильніший».

Організатори чемпіонату: Міністерство молоді та спорту України, Українська федерація французького боксу «САВАТ», Луцький національний технічний університет, Волинський національний університет ім. Лесі Українки, Волинська ОДА та партнери.