Головна Спорт Вихованці Шацького СК «Торнадо» з Республіки Білорусь повернулись з перемогою

Вихованці Шацького СК «Торнадо» з Республіки Білорусь повернулись з перемогою

5844

З 31 жовтня по 3 листопада 2019 року в місті Кобрин  Республіки Білорусь проходив XVI Відкритий Міжнародний турнір «Наши Истоки – 2019» пам’яті І.В.Данилюка з дзюдо серед юнаків 2006-2007, 2008-2009 р.н.

Міжнародний турнір проходив на базі Комплексної спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву Кобринського району. Всього, участь в турнірі взяли понад 200 юних спортсменів.

Традиційно, також взяли участь вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк).

За підсумками змагань перемогу здобули : 1 місцеІван Куява; 3 місцеНазар Горніч (с.Голядин), Микола Мадрімов, Ульяна Львович, Діана Купира, Вероніка Озімок (с.Світязь). В запеклих сутичках трохи не вистачило сили духу юному спортсмену Євгенію Вишневому вибороти бронзову нагороду, за зайняте 5 місце йому вручили кубок «За волю до перемоги!». Переможці нагороджені дипломами, медалями та кубками.

Спортсменів до змагань готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» висловлюють слова подяки Федерації дзюдо Волині, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, директору Шацького лісового коледжу імені В.Сулька Ігорю Жмурку за підтримку та сприяння розвитку фізичної культури і спорту, зокрема розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі, а також Олександру Положевцю, жителю с.Положево, за забезпечення транспортного засобу для поїздки дітей у Республіку Білорусь.

В черговий раз бажаємо нашим юним спортсменам подальших успіхів та перемог.

Відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.