Головна Спорт Воля сильніша за тіло: 18 волинян взяли участь у національних змаганнях «Ігри...

Воля сильніша за тіло: 18 волинян взяли участь у національних змаганнях «Ігри Нескорених»

342

З 30 травня по 2 червня у Києві пройшли п’яті національні змагання «Ігри Нескорених». Цьогорічний відбір до української збірної, яка представлятиме  нашу державу в Канаді, став наймасштабнішим ветеранським спортивним заходом.

Ігри об’єднали 329 військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення або захворювання, пов’язанні з виконанням бойових завдань на фронті. Волинь представляли 18 військових, серед яких одна жінка.

А саме: Костянтин Байчук, Віталій Бейчук, Сергій Гордієвич, Костянтин Копелюк, Олександр Куришко, Микола Луговий, Олег Моргун, Вячеслав Оксентюк, Валентин Романюк, Володимир Рубан, Тарас Сасовський, Алла Сенченко, Михайло Соколян, Павло Солоха, Антон Сосінський, Микола Чабанчук, Олександр Вовченко та Олег Чигир.

Кожен волинський спортсмен випробовував свої сили щонайменше у трьох видах спорту. Загалом учасники змагалися у 9 дисциплінах: легка атлетика (біг, штовхання ядра, метання диска), велоспорт, плавання, волейбол сидячи, баскетбол на кріслах колісних, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, стрільба з лука та настільний теніс.

Впродовж червня спеціальна комісія обере з усіх спортсменів-захисників 35, які представлять Україну на міжнародному спортивному заході «Ігри Нескорених 2025» у Ванкувері та Вістлері (Канада).

Пишаємося нескореними волинянами та тримаємо за них кулаки!