Головна Спорт У Ковелі відбувся турнір з тенісу серед чоловіків з нагоди Дня Незалежності...

У Ковелі відбувся турнір з тенісу серед чоловіків з нагоди Дня Незалежності України

1100

У Ковелі тенісний турнір приурочили Дню Незалежності України

У Ковелі відбувся турнір з тенісу серед чоловіків з нагоди Дня Незалежності України.

В особистих змаганнях брали участь 15 спортсменів з м. Ковеля, Нововолинська, Луцька та Івано-Франківська. Вони були розподілені на чотири підгрупи і грали за коловою системою.

У чвертьфінальних поєдинках Січкар Валентин поступився Приступі Ігорю з рахунком 3 : 6, Войтович Василь переміг Дем’янкова Віталія (м. Нововолинськ) – 6 : 2, Філіпчук Олександр (м. Івано–Франківськ) здолав опір Супрунюка Павла – 6 : 1, а Балабанов Ігор (м. Нововолинськ) програв Багінському Роману – 4 : 6.

У півфінальних іграх Приступа Ігор переміг Войтовича – 6 : 4, а Філіпчук Олександр – 6 : 1 – Багінського Романа. У поєдинку за третє місце Багінський Роман поступився – 3 : 6 Войтовичу Василю, а у фінальній грі турніру Приступа Ігор переграв Філіпчука Олександра — 7 : 6 (7 : 1) і здобув “золото” змагань!

У Ковелі тенісний турнір приурочили Дню Незалежності України

У парному розряді перемогу святкували Супрунюк Павло та Войтович Василь, друге місце – Климовець Василь та Деменюк Валентин, а третє – Мар’юсік Віктор та Багінський Роман. Відділ у справах молоді, фізичної культури та спорту управління культури, молоді та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради вдячний Рахлінському Юрію за допомогу в проведенні видовищних змагань.

У Ковелі тенісний турнір приурочили Дню Незалежності України

Джерело