Головна Спорт «Я бачу майбутнє цього проекту!», – директор Ківерцівської ДЮСШ про Всеукраїнські шкільні...

«Я бачу майбутнє цього проекту!», – директор Ківерцівської ДЮСШ про Всеукраїнські шкільні ліги

301

Знайомтесь, Олександр Левчук – директор Ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи у Ківерцях. Багаторічний очільник та натхненник спортшколи, організатор спортивно-масових заходів у громаді, легкоатлет у минулому.

«Ще під час навчання в інституті займався легкою атлетикою. Великим спортсменом не став, але досвід змагань і любов до спорту залишились», – усміхається Олександр Володимирович.

Саме до цих навиків спонукає вихованців директор Ківерцівської спортшколи, яку очолює більше 10 років. Улюбленими видами спорту у молодих ківерчан є футбол та волейбол. Особливо останній – після відкриття у спортшколі відповідної секції.

Діти настільки надихнулись волейболом, що проводять дружні ігри самостійно і поза навчанням. Тож коли у громаді дізнались про змагання «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч», до участі у турнірі було безліч бажаючих.

Олександр Володимирович з гордістю розповідає про досягнення вихованців спортшколи, а також схвально відгукується про сам проєкт:

«Це дуже добре, коли спорт розпочинається зі школи. За два останні роки у нас значно збільшилась кількість бажаючих відвідувати секції. Діти шукають мотивації, самовираження, удосконалення і спорт – один із напрямків, в якому вони бачать таку можливість. Тому вважаю, що такі змагання дуже навіть доречні».

Водночас Олександр Левчук з вдячністю відзначає вклад дорослих – батьків вихованців, які приводять їх на секції, підтримуючи дитячі захоплення та хобі. А також керівництва своєї громади, яке максимально сприяє у матеріально-технічному забезпеченні спортшколи, організації змагань та пам’ятних нагород для всіх учасників.

Що ж до «Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-пліч», в якому активно беруть участь шкільні команди Ківерцівщини, то як досвідчений керівник спортивної школи Олександр Володимирович налаштований позитивно:

«Діти показують свою потребу у цьому. А держава заразом потребує здорової вмотивованої нації, і все це має починатися зі шкільної парти і йти у доросле життя. Я бачу майбутнє цього проєкту!».