Головна Цікаво Як вибрати підшипник для скейта

Як вибрати підшипник для скейта

1627

Підшипники є в конструкції кожного скейта: від дитячих до професійних моделей. Якщо підшипник приходить в непридатність в результаті сильних навантажень, необхідний ремонт, оскільки скейт буде непридатним для користування. Від вибору деталі залежить термін експлуатації засобу пересування і його безпеку.

Які матеріали краще

Кульки в підшипниках часто виготовляють з металу. Колеса в скейтах обертаються дуже швидко. Від динамічного обертання металеві кульки нагріваються, розширюються, і відбувається процес тертя кульок з іншими елементами деталі, від чого підшипники швидше зношуються. Фахівці рекомендують використовувати підшипники з керамічними кульками, які не змінюють фізичних властивостей при великих оборотах коліс.

Вибір за шкалою АВЕС

Шкала АВЕС допомагає визначити точність підшипника. Чим точніше обрана деталь, тим менше опір буде виникати між частинами в процесі руху, відповідно, підшипник НЕ буде зношуватися довгий час. Варто відзначити, що швидкість руху не залежить від класу точності деталі. Але підшипники з високим класом допомагають довго зберігати високу швидкість при русі скейта. Ця особливість має значення для вибору підшипника, враховуючи стиль катання і тип засобу пересування. Для трюкових скейтів ніс варто вибирати високоточні підшипники, а для любителів довгого катання вони підійдуть найкраще.

Поєднання ціна-якість

Навіть тим, хто катається на скейті час від часу, не варто економити на покупці підшипника. Дешеві деталі швидко приходять в несправність від великих навантажень і інтенсивного катання. Це може призвести до нещасних випадків. На безпеки дітей і дорослих не варто економити.

Де купити якісний підшипник

Величезний вибір якісних підшипників від світових виробників пропонує інтернет-магазин «ВПК Підшипник». Завдяки спеціальній формі пошуку можна знайти підшипник будь-якого розміру. Консультанти допоможуть з вибором, доставка здійснюється в усі регіони України.

Переваги співпраці з постачальником «ВПК Підшипник»:

  • Великий асортимент продукції.
  • Всі товари, представлені в каталозі, знаходяться в наявності.
  • Постійні оновлення каталогу.
  • Доступні ціни.
  • Досвідчені співробітники та якісні консультації.
  • Швидка реакція на замовлення і оперативна відправка.

Ціни на товари різні за посиланням, і залежать від сплаву: чим він кращий, тим якісніше підшипник, і тим вище його вартість.