Головна Освіта Сільську молодь Володимир-Волинської громади запрошують у проєкт “З молоддю і для молоді”

Сільську молодь Володимир-Волинської громади запрошують у проєкт “З молоддю і для молоді”

780

Якщо вам від 16 до 35 років і ви проживаєте в сільській місцевості Володимир-Волинської міської територіальної громади та прилеглих до міста Володимира громад, тоді запрошуємо вас взяти участь у  проєкті “З молоддю і для молоді”, який реалізує ВГО “Центр “Розвиток демократії” за підтримки German Marshall Fund на території нашої громади.

Мета проєкту – залучення молоді сільських територій до участі у процесі прийнятті рішень для відбудови та відновлення своїх громад.

Умови участі у проєкті: проживання у сільській місцевості, бажання та готовність надалі брати участь у роботі молодіжних рад, громадських організацій або створення власних громадських організацій, співпраця з органами місцевого самоврядування, участь у процесі прийняття рішень для створення стратегій, програм та впровадження заходів.

В межах проєкту передбачено проведення триденного тренінгу – для 25 молодих людей.

Теми, за якими проходитимуть тренінги: лідерство, складові людської безпеки, адвокатування, як приймаються документи, чутливість до різноманітності, гендерна політика, протидія насильству та допомога особам, які постраждали від насильства, кризова комунікація.

Тренінг відбудеться: 16-18 вересня 2024 року у м. Володимир.

Учасників та учасниць буде забезпечено харчуванням на три дні та компенсовано проїзд.

Відбір учасників та учасниць відбуватиметься через оцінку анкет, які приймаються до 15 вересня 2024 року.

Після оцінювання анкет учасникам та учасницям будуть надіслані запрошення на електронні пошти із зазначенням місця проведення.

Анкета для участі молоді в проєкті за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD7MUjA1pbM-ZqzQ6CElii4tc2pd0kNl4cRl4hWXd_I9ZAIw/viewform