Головна Культура Артистка Волинського облмуздрамтеатру стала лауреаткою Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року»

Артистка Волинського облмуздрамтеатру стала лауреаткою Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року»

971

Людмила Приходько, народна артистка України, стала лауреаткою Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» – 2023. Про це повідомив Волинський академічний український облмуздрамтеатр ім. Тараса Шевченка.

Артистка перемогла у номінації «Біографічна проза» за книгу «Примадонна». У ній авторка розповідає про своє життя та творчий шлях. Ділиться з читачами своїми почуттями, переконаннями, мріями, планами та спогадами. Розповідає про рідних та друзів, роботу в театрі та кіно, про свою громадську діяльність та життєву позицію. Тираж книги – 500 примірників.

Премія була ініційована і проведена Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Європейської культурної асамблеї, Національної спілки письменників України та Київської міської державної адміністрації.

«Метою Премії є підтримка творчих діячів, відзначення авторів, видавництв, представників творчої спільноти, які зробили значний внесок у популяризацію української книжки, популяризація творчості, утвердження високих мистецьких стандартів у національному письменстві і літературній критиці, створення умов для творчого зростання», – інформують в громадській організації.

Вітаємо актрису із заслуженою перемогою👏