Головна Культура На Волині відбудеться ювілейний телемарафон «Поспішаймо робити добро»

На Волині відбудеться ювілейний телемарафон «Поспішаймо робити добро»

3204

Про це обласну раду  повідомляє голова правління «Всеукраїнського Дитячого фонду» у Волинській області Олена Грінченко. Цього року він буде присвячений 30-річчю «Всеукраїнського Дитячого Фонду» у Волинській області.

Відкриття 30-го телемарафону «Поспішаймо робити добро» буде традиційно 1 червня в облмуздрамтеатрі. Проект транслюватиме Волинська регіональна директції Національної суспільної телерадіокомпанії України.  Мета цієї доброчинної акції – залучити та привернути увагу всіх волинян, трудових колективів, установ, організацій, релігійних конфесій, бізнесові структури, громадськість області до проблем дитинства, які мають місце в житті дітей.

“Багатолітнє проведення телемарафону стало запорукою того, що багато дітей особливої долі отримали не лише духовну, а й матеріальну підтримку. 71 дитина здобули вищу освіту за рахунок доброчинних внесків, виділялись кошти на стипендії, придбання і обладнання 18 квартир дітям-сиротам, щорічно надається матеріальна допомога на лікування онкохворих, хворих на цукровий діабет, сколіоз та інших захворювань, на святковий одяг і взуття випускникам 11-х класів впродовж ЗО років”, – розповідає Олена Грінченко.
Зібрані кошти на телемарафоні «Поспішаймо робити добро» 2018 року будуть направлятись на виконання проектів Дитячого Фонду.

Благодійні пожертвування просять переказувати на рахунок ВПГО «Всеукраїнський Дитячий Фонд» у Волинській області №26001025362001 в ПАТ «Альфа-Банк» в м. Київ, МФО 300346, код 05810132

Довідково:

ВПГО «Всеукраїнський Дитячий фонд» у Волинській області працює з 1988 р. Основне завдання організації-соціально-правовий захист дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, напівсиріт, багатодітних сімей, переселенців зі сходу України, інвалідів, дітей прийомних сімей та малозабезпечених у Волинській області.
У Фонді постійно діють 5 проектів:
–  «Участь у долі дітей»;
–  «Житло сироті»;
–  «Діти-сироти випускники 11 класів»;
–  «Здорова дитина – здорова нація»;
–  «Обдаровані діти-сироти».
Для підтримки цих діючих проектів  використовуються різні форми та методи роботи. Проводяться акції:
–  «Подаруй дитині радість»;
–  Новорічні свята: «День Святого Миколая», «Різдво», «Новий рік»;
–  Оздоровлення дітей в дитячих таборах на Чорному та Азовському морях, в Болгарії, США, Греції,Іспанії, Польщі.
Традиційно 1 червня Фонд проводить телемарафон «Поспішаймо робити добро». Цього року він буде присвячений 30-річчю «Всеукраїнського Дитячого Фонду» у Волинській області.
Ми просимо Вас дати згоду на відкриття 30-го телемарафону «Поспішаймо робити добро» 01.06.2018 р. Мета цієї доброчинної акції – залучити та привернути увагу всіх волинян, трудових колективів, установ, організацій, релігійних конфесій, бізнесові структури, громадськість області до проблем дитинства, які мають місце в житті дітей.