Головна Освіта Що потрібно знати про реєстрацію на ЗНО-2014?

Що потрібно знати про реєстрацію на ЗНО-2014?

3322

Алгоритм реєстрації

1. Визначтесь із предметами, з яких ви будете проходити тестування. Для цього потрібно звернутись у приймальну комісію ВНЗ.

2. Підготуйте комплект документів та матеріалів, а саме: копію паспорта або свідоцтва про народження. На копії напишіть «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставте дату та власний підпис; 2 фотокартки розміром 3х4 см; копію атестата чи диплома (для випускників попередніх років) або довідку з навчального закладу для випускників 2014 року (за формою УЦОЯО); копії документів про зміну прізвища, імені та по батькові (при наявності розбіжностей у персональних даних); висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих умов для проходження ЗНО (для осіб, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього оцінювання); копію документа, що підтверджує законність перебування на території України (для іноземців, осіб без громадянства, біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту).

3. Завантажте програму реєстрації із офіційного сайту УЦОЯО: www.testportal.gov.ua або Львівського РЦОЯО www.lvtest.org.ua. Ознайомтесь із порядком реєстрації. Внесіть дані: адресу проживання; контактні телефони; заклад, у якому навчаєтесь (для випускників поточного навчального року); оберіть предмети для проходження тестування (не більше чотирьох).

4. Роздрукуйте: бланк заяви – реєстраційної картки та заповніть його: вкажіть своє прізвище у родовому відмінку та ініціали у реквізитах заяви після прізвища та ініціалів директора РЦОЯО; напишіть текст заяви (за зразком); поставте дату та підпис. Друкованими літерами заповніть частину «Реєстраційна картка», вказавши у спеціально відведених місцях: прізвище, ім’я, по батькові (у називному відмінку, відповідно до посвідчення особи); серію та номер документа, що засвідчує особу; наклейте дві власні фотокартки у визначені місця; контрольно-інформаційний лист до заяви – реєстраційної картки, де зазначено номер вашої реєстраційної картки та вказівки щодо поштового відправлення.

5. Надішліть (до 5 березня 2014 року) поштовим відправленням до ЛРЦОЯО (вул. Шевченка, 116, корп. 2, м. Львів, Львівська область, 79039) комплект реєстраційних документів (рекомендованим або цінним листом). Збережіть номер реєстраційної картки та поштового відправлення – це дозволить вам із сайту ЛРЦОЯО дізнатись про те, на якому етапі обробки є ваші документи.

6. Дочекайтесь отримання Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційного бюлетеня «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2014 рік», реєстраційної картки абітурієнта (рекомендованим листом із ЛРЦОЯО), що і стане фактом підтвердження реєстрації.

Важливо. Вам буде відмовлено у реєстрації на ЗНО 2014 року в разі несвоєчасного подання пакета документів, їх неповного або неналежного оформлення. Якщо протягом 20 днів із часу відправлення вами реєстраційних документів ви не отримали Сертифіката, звертайтесь до Львівського РЦОЯО.

У пунктах реєстрації, які будуть відкриті в усіх обласних центрах, ви зможете отримати консультаційно-інформаційну допомогу. Контакти: сайт УЦОЯО: www.testportal.gov.ua cайт ЛРЦОЯО: www.lvtest.org.ua; тел. (032)24-22-660.