Головна Спорт Баскетбол на честь ювіляра

Баскетбол на честь ювіляра

2708

26:26 – з таким рахунком закінчився товариський матч з баскетболу між командою молоді та збірною випускників минулих років Шацької школи. Спортивний захід був приурочений 80-річчю з дня народження колишнього вчителя фізичної культури Шацької середньої школи Василя Семенюка та з нагоди відзначення 60-річчя баскетболу в Шацьку.

Виграючи по ходу поєдинку з різницею у 13 очків, старші за віком баскетболісти не змогли втримати перемогу в самому його кінці. Впевнено справився з обов’язками судді сам ювіляр – Василь Семенюк.
До спортивної зали ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк 5 травня його прийшли привітати Василь Голядинець, голова Шацької РДА, Людмила Цевух, секретар Шацької селищної ради, Сергій Стаднік, в.о. директора Шацької ДЮСШ, Анатолій Пех, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, а також його колишні вихованці на чолі з Василем Кратом, який у далекому 1968 році став призером обласних змагань з баскетболу.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед учнівської молоді, популяризацію олімпійського руху на Волині та з нагоди життєвого ювілею Василю Марковичу були вручені два дипломи: від Національного олімпійського комітету України за підписом його Президента Сергія Бубки та від комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України за підписом його голови Вадима Стеценка, а також Почесна грамота від Шацької селищної ради.

Віктор ГРИЦЮК