Головна Спорт Футбольне свято за участю лісівників

Футбольне свято за участю лісівників

2863

Два тижні тому, 12 травня, в області стартував ще один футбольний турнір – «Кубок лісівників Волині з футболу». Його організаторами стали: Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, організації профспілки працівників лісового господарства області та Товариство лісівників України.

Кожна команда, а їх заявилося на турнір аж 22, має включити до свого складу лише працівників лісового господарства та практикантів.  20 травня, вступив у боротьбу за бажаний кубок з 1/16 фіналу і колектив футболістів ДП «Шацьке УДЛГ» (директор Андрій Самолюк). В гості до Шацька прибула команда ДП «Прибузьке лісове господарство», підприємства, яке фактично дислокується у селі Згорани Любомльського району. Шачани відразу захопили ініціативу і повели з рахунком 3:0. І хоча суперник скоротив рахунок до 3:1, а згодом і до 4:2, фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу наших лісівників-футболістів з рахунком 5:2. Відзначилися Вадим Турич, Віктор Лис, Сергій Слупачик, а також майстер лісу Шацького лісництва Микола Голядинець (двічі). Шацька команда вийшла в наступний етап змагань (1/8 фіналу), де зустрінеться з сусіднім ДП «Любомльський лісгосп». Дані про дату та місце проведення цього матчу на час виходу газети до друку були відсутні. Фінальний поєдинок турніру запланований на 28 червня.

Чудове футбольне свято тієї неділі зібрало чималу глядацьку аудиторію на селищному стадіоні. Такого видовища вже давно не бачила шацька публіка. Передувала цьому копітка робота працівників лісового господарства району та керівництва Шацької ДЮСШ, які провели на спортивній споруді справжній суботник. Працювали цілий день до дев’ятої вечора. Тому вболівальники і побачили зранку в неділю (поєдинок розпочався об 11.00 год.) прекрасно підготовлене футбольне поле, стрижені по всьому периметру бокові ділянки споруди, а ще грав гімн, піднімався прапор, на північній стіні роздягальні висів банер з написом «До біди – один сірник», а на сонці виблискував спецавтомобіль пожежної охорони ДП «Шацьке УДЛГ».
Працівники та керівництво підприємства цією спортивною подією заявило і довело, що хоче і може влаштовувати для нас, вболівальників, справжній футбольний спектакль. Чекаємо на продовження…

Віктор ГРИЦЮК