Головна Спорт У Володимирі відбувся баскетбольний турнір “Джуніор НБА”

У Володимирі відбувся баскетбольний турнір “Джуніор НБА”

539

1 березня у приміщенні ВЦФЗН “Спорт для всіх” відбувся баскетбольний турнір “Junior NBA” (“Джуніор НБА”) серед закладів загальної середньої освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади. На турнірі команди змагались у спортивній формі (баскетбольній джерсі) діючих команд НБА: “Boston Celtics”, “Chicago Bulls”, “LA Lakers”, “Brooklyn Nets”, “Golden State Warriors”, “Utah Jazz”, яку видала ГО “Зелений маяк” на час проведення турніру.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся начальник відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань Вячеслав Петрук та побажав юним спортсменам успіху та перемоги. Керівник ГО “Зелений маяк” Руслан Бормовий, який привітав присутніх, розповів про правила гри, представив головного суддю змагань – Олександра Тимощука, гравця команди української суперліги з баскетболу БК “Старий Луцьк”.

У підсумку переможцями стала команда ліцею № 2 (“Boston Celtics”), друге місце посіла команда ліцею № 3 (“Brooklyn Nets”) та 3 місце – ліцей № 5 імені Анатолія Кореневського (“Golden State Warriors”). Під час турніру було проведено два індивідуальних конкурси із нагородами для чемпіонів у таких номінаціях як: «Кидки із-за дуги» переможцем став Вадим Озеров (ліцей № 2 “Boston Celtics”) та «Баскетбольна майстерність» – Назар Ісаков (ліцей № 2 “Boston Celtics”).

Переможець турніру нагороджений кубком турніру “Junior NBA” (“Джуніор НБА”), дипломами та стилізованими медалями, також відзнаку отримав тренер команди-переможниці Андрій Фіщук. Команди, які зайняли 2 та третє місце нагороджені дипломами та стилізованими медалями.

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог!